OM MIG

Jag som driver Tourism & Consulting North AB heter Cornelia Lohf, och kommer ursprungligen från Tyskland.

1991 flyttade jag tillsammans med min familj till Sverige, och sedan dess har jag hunnit bo och arbeta i Blekinge, Dalarna, Lappland och nu Umeå, Västerbotten. Tackvare min bakgrund som senior produktchef på ett internationellt incoming bolag har jag en gedigen erfarenhet och kunskap inom besöksnäringen, inte minst med inriktning mot exportmarknader. 

Min kunskap sträcker sig bland annat till följande områden:

  • Produktutveckling och paketering av skandinaviska reseprodukter för den tysktalande resemarknaden
  • Marknadsföring och produktutveckling av incentive- och gruppresor på den tysktalande resemarknaden
  • Inköp och förhandling av reseprodukter för en internationell marknad
  • Arrangemang av större evenemang och projekt riktade mot besöksnäringen
  • Utbildningar och föreläsningar inom samtliga områden kopplade till besöksnäringen
  • Coaching: Genom att ställa rätt frågor vägleder jag mina klienter att hitta och välja nya vägar, alternativ och resurser så att de personligen kan nå mål som de inte tidigare kunde se. Personlig coaching lockar fram det bästa hos varje individ.
    Jag coachar både på svenska och tyska och är associerad coach (ICF)

 
Genom min utbildning som socialpedagog samt min långa arbetslivserfarenhet inom besöksnäringen har jag utvecklat en förmåga att identifiera, analysera och lösa problem. Jag ser framemot att bidra med min expertis för att lösa även era utmaningar framöver.

Mer information om mig och min andra verksamhet finner ni på; www.cornelialohf.se

Vänligen

Cornelia Signatur