Paneluppdrag kopplad mot affärsutveckling

Information:

Kurbits affärsutvecklingsprogram är utvecklade och designade specifikt för företag inom besöksnäringen. Kurbits hjälper företagare att öka sina möjligheter till tillväxt samtidigt som förutsättningar skapas till nya affärer och samarbeten. Deltagarna får på ett enkelt och handgripligt sätt de kunskaper och verktyg som behövs för att utveckla sin verksamhet till att bli mer eftertraktad av kunderna.


Uppdrag:

Mitt uppdrag var att medverka som expert i Kurbits Exportpanel samt ge feedback till 8-10 företagare som presentera deras produkter. I detta uppdrag bidrog jag med min erfarenhet från branschen och mitt coachande arbetssätt.

Beställare: Kurbits 
Plats: Norrtälje & Eksjö
Deltagare: 18 företag


Referenser:

 
 

"Cornelia var en av deltagarna i panelen vid en pitch för företagare i Roslagen. Företagen skulle presentera produkter de vill lansera på en internationell marknad, framför allt den tyska. Cornelia var mycket professionell och kunde med sin kunskap och erfarenhet ge företagen konkret feed-back."

- Barbro Trum, Affärs- & Destinationsutvecklare

 
 
 
chef-christina-thorstensson.jpeg

"Cornelia har stor kunskap om turism och framförallt om hur researrangörsledet fungerar inte minst i Tyskland. Hon har många konkreta tips hur företag kan sälja produkter via agenter och resebyråer. Värdefull kunskap som presenteras på ett väldigt bra sätt genom både föreläsningar och workshops."

- Christina Thorstensson, TF Turistchef, Västervik

 
 
Kurbits panelen Eksjö (kopia).jpg